Over De Postelein

Culinaire kennis

Ik leerde het vak in de hotelschool in Hasselt. Na een specialisatiejaar 'Traiteur' ging ik aan de slag bij Carpe Diem in Tongeren. Negen jaar later lonkte een nieuwe uitdaging. Ik kreeg de kans om achter het fornuis van Luc Bellings te staan: een leerrijke ervaring waardoor ik mijn smakenpallet enorm wist te verfijnen.

Kok aan huis / Catering

Met deze opgedane culinaire kennis was het tijd om mijn vleugels uit te slaan. Ik wil mijn passie dan ook delen met u! In uw woonkamer, op een door u gekozen locatie, in een feestzaal of in een tent in de tuin, ... Wij komen naar u toe en zorgen voor een gastronomisch hoogtepunt op uw feest. Wij brengen alle benodigdheden zelf mee. Het enige dat u en uw gasten resteert, is genieten van onze kwalitatieve en seizoensgebonden gerechten!

Uit eigen groentetuinWij kozen ervoor om onze zaak 'De Postelein' te noemen. Postelein is een groente die heel goed gedijt in onze groente- en kruidentuin. Deze pittige groente heeft een frisse smaak en is enorm veelzijdig. Kortom, eigenschappen die wij graag in onze gerechten willen brengen.

Wij bieden verschillende formules aan

Contacteer ons hier/via deze link vrijblijvend voor een op maat gemaakte offerte

Fullscreen